AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını teselli etmek

Kahve falında başkasını teselli etmek

Kahve falında başkasını teselli etmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında başkasını teselli etmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşını teselli etmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında teselli edilmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine teselli vermek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında teselli görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini teselli etmek büyük bir kazanç elde edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teselli vermek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, parasının ve malının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir