AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ağlarken teselli edilmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan birine teselli vermek sorunların ve sıkıntıların artacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek ekmeğin ve paranın da artacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayanı teselli etmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teselli edilmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamak ve teselli edilmek şansının döneceğine, yetki ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini teselli ettiğini görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir