AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sevinçli görmek

Kahve falında başkasını sevinçli görmek

Kahve falında başkasını sevinçli görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sürekli tartışacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasını sevinçli gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevinçten ağladığını görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek hoşluklarla karşılaşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sevinçli görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinç yaşamak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevinçten oynamak sevdiği kimseden hayır göreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında eşini sevinçli görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet etmektedir.

Kahve falında sevinçten havalara uçmak kazançlı işlere gireceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir