AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek yeni bir iş bulacağına, hasret giderileceğine inanılır.

Kahve falında sevincinden ağlamak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Kahve falında sevinçten ağlamak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalettir.

Kahve falında sevinçten ağladığını görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hırpalanacağına delalettir.

Kahve falında sevinçli bir haber almak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sevinçten bayılmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında eşini sevinçli görmek neşeleneceğine, işlerin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinç yaşamak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir