AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinçten oynamak

Kahve falında sevinçten oynamak

Kahve falında sevinçten oynamak eşlerin ayrılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında sevinçten oynamak gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Kahve falında sevinçten oynamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına tabir olunur.

Kahve falında sevinçten zıplamak işinde çok büyük adımlar atacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinçli bir haber almak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevinçle koşmak hastaysa şifa bulacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevinçten uçmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevincinden ağlamak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevinçli haber almak gözünün yaşını sileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında sevinçten sarılmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir