AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinç yaşamak

Kahve falında sevinç yaşamak

Kahve falında sevinç yaşamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zengin olunacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında sevinç yaşamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Kahve falında sevinç yaşamak yeni insanlarla tanışacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Kahve falında sevinçli bir haber almak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevinçten zıplamak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sevinçten ağladığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında sevinçten uçmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevinçten sarılmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin içinin daralacağına delalettir.

Kahve falında birini sevinçli görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevinçten ağlamak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir