AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinçten havalara uçmak

Kahve falında sevinçten havalara uçmak

Kahve falında sevinçten havalara uçmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, rızkın gittikçe azalacağına, bolluk içine olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, canının sağ olacağına yorulur.

Kahve falında sevinçten havalara uçmak gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Kahve falında sevinçten havalara uçmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, mutlulukların yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında sevinçten uçmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, şansının ve bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında sevincinden ağlamak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında sevinçle koşmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kendine döneceğine işaret eder.

Kahve falında birini sevinçli görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevinçli bir haber almak maddi gücünün de daimi olacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini sevinçli görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir