AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını makyajlı görmek

Kahve falında başkasını makyajlı görmek

Kahve falında başkasını makyajlı görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kendi patronu olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını makyajlı gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Kahve falında gözüne makyaj yapmak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında düğün makyajı yapmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının makyaj yaptığını görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında aynada makyaj yapmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine makyaj yapmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında makyajlı göz görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, küslerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında çok makyaj yapmak önünü açacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir