AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne makyaj yapmak

Kahve falında gözüne makyaj yapmak

Kahve falında gözüne makyaj yapmak kısmetinizin açılacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Kahve falında göz makyaj yapmak sağlık içinde yaşanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında gözüne makyaj yapmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, dinde bilginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında göz makyajı yapmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak o masumların bedduasını alacağına, sorunlarını bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz makyajı yaptığını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, Tövbe Edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir