AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bira içerken görmek

Kahve falında birini bira içerken görmek

Kahve falında birini bira içerken görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, fikirlerinin çatışacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında birini bira içerken gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında başkasının bira içtiğini görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bira içtiğini görmek bekarsa evleneceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında bira içen birini görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet eder.

Kahve falında bira içenleri görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında bira içen görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının bira içtiğini görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir