AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bira içerken görmek

Kahve falında kendini bira içerken görmek

Kahve falında kendini bira içerken görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, fikirlerinin can bulacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kendini bira içerken gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak hevesinin kursağında kalacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içenleri görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını bira içerken görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında bira içip kusmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bira içerken görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babasının bira içtiğini görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir