AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira içen görmek

Kahve falında bira içen görmek

Kahve falında bira içen görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içen gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Kahve falında başkasını bira içerken görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içenleri görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bira içeni görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında bira içen görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bira içerken görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında birini bira içerken görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Kahve falında babasının bira içtiğini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir