AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını beyaz giymiş görmek

Kahve falında başkasını beyaz giymiş görmek

Kahve falında başkasını beyaz giymiş görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını beyaz giymiş gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz nevresim görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tülbent kesmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında üzerinde beyaz gelinlik görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zorlukların bir anda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz takke görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kırmızı elbise giymek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz renk görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz patik giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir