AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek

Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek

Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hem eğleneceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında başkasını balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine inanılır.

Kahve falında balkon düştüğünü görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir