AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir süre zorluk çekeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmesini görmek küslerin ve dargınların barışacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalettir.

Kahve falında balkon düştüğünü görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birini balkondan düşerken görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir