AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşerken görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok büyük menfaatler kazanacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında balkonun düştüğünü görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının balkondan düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir