AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından hamile kalmak

Kahve falında başkasından hamile kalmak

Kahve falında başkasından hamile kalmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasından hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ilişkiye girmeden hamile kalmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında ölüden hamile kalmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, hasret çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni hamile kalmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile kalmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak huzurunun yerinde olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kalmak ve düşürmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalettir.

Kahve falında köpekten hamile kalmak söylediklerinin çıkacağına, çok günah işleyeceğine işarettir.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çeşitleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir