AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilişkiye girmeden hamile kalmak

Kahve falında ilişkiye girmeden hamile kalmak

Kahve falında ilişkiye girmeden hamile kalmak ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, rahatın kaçacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yüzünün her daim güleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ilişkiye girmeden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında ilişkiye girmeden hamile kalmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında hamile kalmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ikize hamile kalmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalet eder.

Kahve falında şeytandan hamile kalmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmek ve hamile kalmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gayri meşru hamile kalmak işlerinin gerileyeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir