AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından hamile kalmak

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin hamile kaldığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında evlenmek ve hamile kalmak kötü gidişe dur denileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında evli olmadan hamile kalmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hamile kaldığını öğrenmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında bekar birinin hamile kaldığını görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinden hamile kalmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir