AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden hamile kalmak

Kahve falında ölüden hamile kalmak

Kahve falında ölüden hamile kalmak fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, herkesin desteğinin alınacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında ölü birinden hamile kalmak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden hamile kalmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulur.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Kahve falında kendinin hamile kaldığını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kaldığını görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılandan hamile kalmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında hamile kalmak ve düşürmek büyük başarılar elde edeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir