AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni hamile kalmak

Kahve falında yeni hamile kalmak

Kahve falında yeni hamile kalmak yuva kuracağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, amaçlarına nail olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bir mal alışından kaynaklanan sorun yüzünden akrabalarınız ile aranız açılabilir.

Kahve falında yeni hamile kalmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulur.

Kahve falında yeni hamile kaldığını görmek işinde aranan biri haline geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ikiz hamile kalmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çocuğuna hamile kalmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kalmak zararlarını telafi edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kalmak istemek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir