AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalmak ve düşürmek

Kahve falında hamile kalmak ve düşürmek

Kahve falında hamile kalmak ve düşürmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, başarısının yükseleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kalmak ve düşürmek gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Kahve falında hamile kalmak ve düşürmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ikiz çocuğa hamile kalmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gayri meşru hamile kalmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin hamile kaldığını görmek düzenin kurulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kaldığını duymak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli olmadan hamile kalmak konferans ve seminerlere katılacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak büyük paralar kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir