AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında yanık görmek

Kahve falında başkasında yanık görmek

Kahve falında başkasında yanık görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasında yanık gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Kahve falında yanık etek görmek başarılarının hiçe sayılacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yanık eşya görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işarettir.

Kahve falında yanık tatlı görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yanık ekmek almak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında yanık kafa görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü yanık görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında yanık ev görmek bol rızık elde edeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını yanık görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir