AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık kafa görmek

Kahve falında yanık kafa görmek

Kahve falında yanık kafa görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, düze çıkacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık kafa gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında yanık kafa görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık elbise giymek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, stresinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık balık görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yanık kibrit görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık ayakkabı görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir