AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlemeli yüzük takmak

Kahve falında işlemeli yüzük takmak

Kahve falında işlemeli yüzük takmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, alim insanlardan sayılacağına, karlı işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında işlemeli yüzük takmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli altın yüzük görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında işlemeli seccade görmek günahlarının affedileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında toplama işlemi yapmak işinde dar boğaza gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında işlemeli perde görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli mendil görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında işlemeli tesbih görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında işlemeli örtü görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir