AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı yüzük takmak

Kahve falında kırmızı yüzük takmak

Kahve falında kırmızı yüzük takmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Kahve falında kırmızı yüzük takmak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı taşlı yüzük takmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, zor durumda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eşine yüzük takmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak başarılarının azalacağına, elde edilen nasibin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak sorunlarının tamamen biteceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet eder.

Kahve falında çeşit çeşit yüzük takmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya inanılır.

Kahve falında kendine altın yüzük takmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir