AnaSayfa / Genel / Kahve falında teselli edildiğini görmek

Kahve falında teselli edildiğini görmek

Kahve falında teselli edildiğini görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında teselli edildiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ağlayan birini teselli ettiğini görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlarken teselli edilmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında teselli edildiğini görmek yorulacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında birini teselli ettiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında teselli edilmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlamak ve teselli edilmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını teselli etmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine teselli vermek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir