AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı teselli etmek

Kahve falında arkadaşı teselli etmek

Kahve falında arkadaşı teselli etmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, iş hayatında saygı göreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunların gittikçe artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı teselli etmek gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında arkadaşı teselli etmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını teselli etmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlarken teselli edilmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayanı teselli etmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında teselli edilmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzgün birini teselli etmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalettir.

Kahve falında başkasını teselli etmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir