AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu hırka görmek

Kahve falında turuncu hırka görmek

Kahve falında turuncu hırka görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu hırka gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Kahve falında turuncu hırka görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu hırka giymek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına yorulur.

Kahve falında yeni hırka görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek çevresinin kalabalıklaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi hırka örmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün hırka giymek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırka çalmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, şerefli bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir