AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek çiçeği görmek

Kahve falında çilek çiçeği görmek

Kahve falında çilek çiçeği görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında çilek çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında çilek çiçeği görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yaban çileği yemek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çilekli puding yemek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek helal rızka sahip olunacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret eder.

Kahve falında başkasına çilek vermek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çilekli şeker görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilekli yaş pasta yemek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir