AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside çiğ et görmek

Kahve falında tepside çiğ et görmek

Kahve falında tepside çiğ et görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hastalıkların sona ereceğine, Allah’a dua edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tepside çiğ et gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında tepside çiğ et görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında tepside et yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside pişmiş et görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi et görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside et görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında et çiğ et görmek yeni duygular tadacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir