AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çiğ et görmek

Kahve falında evde çiğ et görmek

Kahve falında evde çiğ et görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evde çiğ et gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında evde çiğ et görmek başarının garantileneceğine, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ at eti yemek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kazançlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ ete dokunmak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde çiğ et görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et temizlemek hayırlı işe, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine işarettir.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ beyaz et görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir