AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bozuk para görmek

Kahve falında çok bozuk para görmek

Kahve falında çok bozuk para görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında çok bozuk para toplamak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para bulup toplamak şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anneye bozuk para vermek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk eski para görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çantada bozuk para bulmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşette bozuk para görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, acı tecrübeler edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir