AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek

Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek

Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kar sağlayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına araba çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye araba çarptığını görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesine araba çarptığını görmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında kendine araba çarptığını görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir