AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine araba çarptığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğuna araba çarptığını görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe araba çarptığını görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa araba çarptığını görmek rızkın kesilmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek sağlıklı ve zinde olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir