AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe altın takıldığını görmek

Kahve falında bebeğe altın takıldığını görmek

Kahve falında bebeğe altın takıldığını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe altın takıldığını gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Kahve falında bebeğe altın takıldığını görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik takıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine altın takıldığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna altın takıldığını görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında altın takıldıgını görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında yarım altın takıldığını görmek umutsuzluğa düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine altın takıldığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine, dertlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir