AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait anahtar görmek

Kahve falında başkasına ait anahtar görmek

Kahve falında başkasına ait anahtar görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına ait anahtar gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında başkasına ait anahtar görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında başkasına ait kolye görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendine ait araba görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına ait alyans görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına ait ev görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasına ait çamaşır görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kendine ait bebek görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına ait parayı almak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir