AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait alyans görmek

Kahve falında başkasına ait alyans görmek

Kahve falında başkasına ait alyans görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait alyans gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında başkasına ait alyans görmek önemli kararlar alınacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait yüzük görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında aids hastası görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yerinde saymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına ait para görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine ait eşyalar görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise giymek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir