Kahve falında tırnağının kesildiğini görmek

Kahve falında tırnağının kesildiğini görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında tırnağının kesildiğini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tırnakları kesilmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak kesip atmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek geçim derdinin olmayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına inanılır.

Kahve falında tırnağın kesildiğini görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağı derin kesmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, stresini atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir