AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına inanılır.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında yarasa ısırması görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında konuşan yarasa görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan yarasa görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında gündüz yarasa görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Kahve falında yarasa yavrusu görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mor yarasa görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında eve yarasa girdiğini görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir