AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından görülmek

Kahve falında başkası tarafından görülmek

Kahve falında başkası tarafından görülmek görmediği yerlere gideceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sorunlarının azalacağına, sinirlerinin yıpranacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından görülmek gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında başkası tarafından hasta görülmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkası tarafından görülmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından ölmüş görülmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görülmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanı görüp salavat getirmek şansının açık olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir