AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından hasta görülmek

Kahve falında başkası tarafından hasta görülmek

Kahve falında başkası tarafından hasta görülmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, dileklerinin de kabul olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, ailesini utandırmayacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkası tarafından hasta görülmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında başkası tarafından hasta görülmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta görülmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından görülmek kısmetlerinin de kapanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından ölmüş görülmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görülmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından hasta olduğunu görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir