AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek

Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek

Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında birisi tarafından hamile görülmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında başkası tarafından hamile olarak görülmek fal sahibinin içine kapanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Kahve falında başkası tarafından görülmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ruhunu güzelleştireceğine alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından ölmüş görülmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından hasta görülmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olarak görülmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Kahve falında kendini hamile görüp sancı çekmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir