AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarıyla kavga etmek

Kahve falında başkalarıyla kavga etmek

Kahve falında başkalarıyla kavga etmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında başkalarıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Karışık bir durumun çözümünde strateji kurmaya ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında başka birini kavga ederken görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarıyla kavga etmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında başka biriyle kavga etmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkaların kavga ettiğini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin kavga ettiğini görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, makam edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının kavga ettiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir