AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının yanında yıkanmak

Kahve falında başkalarının yanında yıkanmak

Kahve falında başkalarının yanında yıkanmak maddi gücünün azalacağına, modern insanlarla tanışılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ün yapmayı başaracağına, bütçesinin küçüleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine delalet eder.

Kahve falında başkalarının yanında yıkanmak gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında başkalarının yanında yıkanmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak hüsrana uğrayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yanında başka birini görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın yanında başka kadın görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında soyunmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yanında başka birini görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir