AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanında başka birini görmek

Kahve falında sevdiğinin yanında başka birini görmek

Kahve falında sevdiğinin yanında başka birini görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında başka birini gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinin yanında başka birini görmek malının, parasının ve makamının artacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarının yanında soyunmak üzüntülerin daha da artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında banyo yapmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın yanında başka kadın görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanında başka birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir