AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenini kavga ederken gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Kahve falında kavga ederken kan görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kavga ederken görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini kavga ederken görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında babanı kavga ederken görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir