AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kavga ederken görmek

Kahve falında babayı kavga ederken görmek

Kahve falında babayı kavga ederken görmek eğleneceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, üzüntülerinin biteceğine, yüksek bir makamı olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı kavga ederken gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında anne baba kavga ederken görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Kahve falında babanı kavga ederken görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir