AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehre gitmek

Kahve falında başka şehre gitmek

Kahve falında başka şehre gitmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerinin yarım kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka şehre gitmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında başka şehre gideceğini görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutluluğunun katlanacağına alamet eder.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında başka şehre gitmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine yorulur.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek mal mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir