AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak kazancın gittikçe azalacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak işlerin günden güne daha da açılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak tövbelerinin karşılık bulacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tayini çıkmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tayini çıkmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tayin çıkmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin tayininin çıktığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir yere tayin olmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir